ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Ν.Τ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Φίλωνος 16 & Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών)

Τ.Κ. 32131, ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Τηλέφωνο/Φαξ: 2261027275

email:eetem.viotia@gmail.com

Facebook: Eetem viotias

Χάρτης Γραφείων ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας

Προβολή Διεύθυνση ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Πανελλαδική Σύσκεψη Προέδρων και Γραμματέων Οικονομικού των Π.Τ της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μαζική συμμετοχή την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2008 στην Αθήνα, η Πανελλαδική Σύσκεψη των Προέδρων και των Γραμματέων Οικονομικού των Περιφερειακών Τμημάτων της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  1. Οικονομική διαχείριση και λειτουργική οργάνωση της Ένωσης σε κεντρικό και Περιφερειακό επίπεδο με βάση τις προβλέψεις του Καταστατικού. Ταυτόχρονα δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα των παρευρισκομένων για το συγκεκριμένο θέμα από το Γραμματέα Οικονομικού της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ και τον Ορκωτό Λογιστή με τον οποίο συνεργάζεται η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ,
  2. Παρουσίαση από την νομική Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ των “εν εξελίξει” δικαστικών προσφυγών κατά διοικητικών πράξεων ή νομοθετικών ρυθμίσεων, οι οποίες πλήττουν την επαγγελματική δραστηριοποίηση των μελών μας, στις οποίες έχει προχωρήσει η Ένωση,
  3. Ο Πρόεδρος του Κ.Δ.Σ παρουσίασε τις εξελίξεις για τα εκκρεμή επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Τ.Ε.Ι, τις ενέργειες διαφόρων Υπουργείων σχετικά με το ζήτημα αυτό καθώς και τις αντίστοιχες παρεμβάσεις της Ένωσης.

Για τη διεκδίκηση των ακαδημαϊκών και επαγγελματικών θεμάτων των Πτυχιούχων Τ.Ε.Ι, πέραν των άλλων ενεργειών, έγινε δεκτή η πρόταση του Προέδρου του Κ.Δ.Σ για πραγματοποίηση πανελλαδικής κινητοποίησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους.
Για τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή καθώς και την επίτευξη των στόχων της κινητοποίησης, η Ε.Ε.Τ.Ε.Μ θα καλέσει όλη την εκπαιδευτική κοινότητα των Τ.Ε.Ι (Κλαδικοί Σύλλογοι Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, Διοικήσεις Τ.Ε.Ι, ΟΣΕΠ – ΤΕΙ, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Σύλλογοι Πτυχιούχων άλλων Σχολών Τ.Ε.Ι κλπ) να συμμετάσχει στη διαμόρφωση του περιεχομένου της και της διοργάνωσης της.
Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής καθώς και το είδος της κινητοποίησης θα αποφασισθούν στην επόμενη Συνεδρίαση του Κ.Δ.Σ, λαμβάνοντας υπόψη και τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν στα ζητήματα που μας απασχολούν.

Γραφείο Τύπου Ε.Ε.Τ.Ε.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια: