ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Ν.Τ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Φίλωνος 16 & Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών)

Τ.Κ. 32131, ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Τηλέφωνο/Φαξ: 2261027275

email:eetem.viotia@gmail.com

Facebook: Eetem viotias

Χάρτης Γραφείων ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας

Προβολή Διεύθυνση ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Να σταματήσει Α Μ Ε Σ Α ο εμπαιγμός των Πτυχιούχων Μηχανικών

Για άλλη μια φορά το Ελληνικό Κράτος (Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας) αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν επιθυμεί τον εκσυγχρονισμό του αλλά με αναχρονιστικές και "πονηρές" μεθόδους προσπαθεί να υποβαθμίσει το επάγγελμα του Πτυχιούχου Μηχανικού.
Ο λόγος για το Σχέδιο Προεδρικού διατάγματος
"ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ KAI ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ"
 Το εν λόγω σχέδιο υποβαθμίζει βάναυσα πτυχία Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης υποβιβάζοντας τα σε απολυτήρια Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσής ενώ ταυτόχρονα διατηρεί σε ισχύ τον νόμο 6422 του1934!!! σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στον ηλεκτρολογικό τομέα από το 1934 έως 2012.
Φυσικά  στόχος είναι να εξυπηρετηθεί για άλλη μια φορά η κρατικά μισθοδοτούμενη από το υστέρημα των Ελλήνων Πολιτών συντεχνία του ΤΕΕ και οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί εξοντώνοντας επαγγελματικά και οικονομικά κάθε Πτυχιούχο "αντίπαλο".
Αλήθεια γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε η μελέτη από ιδιωτική εταιρεία συμβούλων που ανατέθηκε και πληρώθηκε με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, ποιους εξυπηρετεί η απόκρυψή της;
Αλήθεια αυτό το εκτρωματικό Προεδρικό Διάταγμα συμβάλει στην ανάπτυξη της χώρας αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο;
Ήρθε η ώρα να πάρουν θέση οι Βουλευτές , τα πολιτικά κόμματα του Νομού μας και να μην κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.
Παρακάτω παραθέτουμε τις επιστολές του Προέδρου της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΕΤΕΜ, Δημήτρη Δημόπουλου προς τον Υπουργό Ανάπτυξης, Υπουργό Παιδείας και αμέσως μετά την επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους Αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Μια ανάγνωση αρκεί για να κατανοήσει και ο πιο κακοπροαίρετος την εξόντωση που εξυφαίνεται για τον κλάδο των Πτυχιούχων Μηχανικών.

Για την ΕΕΤΕΜ Βοιωτίας
Σπύρος Κορδοπάτης
Χαράλαμπος Σανιδάς



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: