ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Ν.Τ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Φίλωνος 16 & Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών)

Τ.Κ. 32131, ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Τηλέφωνο/Φαξ: 2261027275

email:eetem.viotia@gmail.com

Facebook: Eetem viotias

Χάρτης Γραφείων ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας

Προβολή Διεύθυνση ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΕΤΕΜ ΑΘΗΝΑΣ

Αθήνα, 27-04-2015
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρων Νομαρχ. Τμημάτων και κλαδικών Συλλόγων Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.
 Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Απριλίου στο Λουτράκι Κορινθίας, η Σύσκεψη Προέδρων των Νομαρχιακών Τμημάτων της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, με την εξής θεματολογία:
  1. 1.Στρατηγική και τακτική της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ μετά τις εθνικές εκλογές.
  2. 2.Πρόταση της ΕΕ.Τ.Ε.Μ για την επαγγελματική κατοχύρωση των Μηχανικών Τ.Ε.Ι με νόμο.
Στη Σύσκεψη παρευρέθηκαν 40 Πρόεδροι Ν.Τ, 14 μέλη της Κ.Δ.Ε, όπως επίσης και οι Πρόεδροι Κλαδικών Οργανώσεων που εκπροσωπούν μόνο μέλη Πτυχιούχους Μηχανικούς που ανήκουν στην Ε.Ε.Τ.Ε.Μ: της Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ, σ. Στεφ. Λιόντης, του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης – Δ.Ε.Η σ. Κων/νος Βαρσάμης και του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης – Ο.Σ.Ε, σ. Νικ. Κόνδυλας.
Τα θέματα της σύσκεψης παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο και μέλη της Κ.Δ.Ε, ενώ στη συνέχεια, επί των θεμάτων αυτών, τοποθετήθηκαν οι Πρόεδροι των Ν.Τ και υπήρξε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος.
Εκτός της βασικής θεματολογίας έγινε ενημέρωση και για επιμέρους θέματα που απασχολούν τον Κλάδο, αλλά και θέματα επικαιρότητας (Ν.4254/14) ενώ απαντήθηκαν ερωτήματα που έθεσαν οι Πρόεδροι των Ν.Τ.
Διανεμήθηκαν επίσης στους Προέδρους κωδικοποιημένα, ανά Υπουργείο, τα ζητήματα που απασχολούν τον Κλάδο, όπως αυτά έχουν επιδοθεί στους αρμόδιους Υπουργούς, προκειμένου αυτοί να τα αξιοποιήσουν στις συναντήσεις τους με τους τοπικούς Βουλευτές.
Οι πρόεδροι των Ν.Τ και κλαδικών Συλλόγων στηρίζουν τις αποφάσεις του 20ου Τακτικού Συνεδρίου της Ε.Ε.Τ.Ε.Μ, oπως αναδείχτηκε από τις τοποθετήσεις τους, και συντονίζουν αποφασιστικά τη δράση των Δ.Ε των Ν.Τ στα πλαίσια των αποφάσεων της Κ.Δ.Ε, όπως αυτή πρόεκυψε από τις εκλογές 31 Μαρτίου του 2014, ενόψει της νέας πραγματικότητας που έχει διαμορφωθεί μετά τις πρόσφατες Εθνικές Εκλογές.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: