ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Ν.Τ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Φίλωνος 16 & Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών)

Τ.Κ. 32131, ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Τηλέφωνο/Φαξ: 2261027275

email:eetem.viotia@gmail.com

Facebook: Eetem viotias

Χάρτης Γραφείων ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας

Προβολή Διεύθυνση ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Επίδειξη πιλοτικών εφαρμογών φυσικοχημικών και βιολογικών μεθόδων για την επεξεργασία των υπόγειων νερών και την απομάκρυνση του εξασθενούς και του ολικού χρωμίου

      TηνΔευτέρα 8η Ιουνίου  2015 διοργανώνεται στο Ε.Μ.Π.  συνάντηση εργασίας με θέμα:«Επίδειξη πιλοτικών εφαρμογών φυσικοχημικών και βιολογικών μεθόδων για την επεξεργασία των υπόγειων νερών και την απομάκρυνση του εξασθενούς και του ολικού χρωμίου» και στη συνέχεια όλοι οι συμμετέχοντες θα μετακινηθούν στα Οινόφυτα όπου θα γίνει επί τόπου επίδειξη της λειτουργίας των πιλοτικών μονάδων που έχουν κατασκευασθεί και λειτουργούν εκεί.  Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε  την πρόσκληση και το συνημμένο πρόγραμμα της συνάντησης.
Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε το συνημμένο επίσης  έντυπο συμμετοχής, το οποίο σας παρακαλούμε να στείλετε  - το συντομότερο δυνατό - στο e-mail του επιστημονικού υπεύθυνου του έργου (mamais@central.ntua.gr) και όχι αργότερα από την Πέμπτη 4.6.2015. Λόγω των περιορισμένων θέσεων  θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για την ΕΕΤΕΜ Βοιωτίας
Το Γραφείο Τύπου 
Κορδοπάτης Σπύρος
Σανιδάς Χαράλαμπος
Φούφουλα Νίκη


Δεν υπάρχουν σχόλια: