ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ Ν.Τ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Φίλωνος 16 & Δημάρχου Ιωάννη Ανδρεαδάκη (πρώην Πεσόντων Μαχητών)

Τ.Κ. 32131, ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Τηλέφωνο/Φαξ: 2261027275

email:eetem.viotia@gmail.com

Facebook: Eetem viotias

Χάρτης Γραφείων ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας

Προβολή Διεύθυνση ΕΕΤΕΜ-Βοιωτίας σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ. - ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ε.Ε.Τ.Ε.Μ.

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής













  http://www.teicrete.gr/amsar/SiteDPMS/Archike_files/imgresclient%3Dsafari%26sa%3DX%26rls%3Den%26biw%3D1280%26bih%3D595%26tbm%3Disch%26tbnid%3DSILyIL3pLp4o1M3A%26imgrefurl%3Dhttp3A2F2Fwww.lib.teicrete.gr2Fdiaviou2F%26docid%3DGvh1UFXLuVWCNM%26imgurl%3Dhttp3A2F2Fwww.lib.teicrete.gr.jpg 
 Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ)  του Τ.Ε.Ι. Κρήτης


  Τα Τμήματα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε και Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε του Τ.Ε.Ι Κρήτης διοργανώνουν από κοινού το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με αντικείμενο «Προηγμένα Συστήματα Παραγωγής, Αυτοματισμού και Ρομποτικής», το οποίο οδηγεί στην λήψη αναγνωρισμένου «Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης».

     Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 4 εξαμήνων (εκ των οποίων στα τρία απαιτείται παρακολούθηση 11 μαθημάτων και στο τέταρτο εκπονείται μεταπτυχιακή εργασία) και είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ 1284/Β/11-04-2012).
Δεκτοί στο Πρόγραμμα μπορούν να γίνουν απόφοιτοι Τμημάτων Μηχανικών με ειδικότητες Μηχανολόγων, Ηλεκτρολόγων, Ηλεκτρονικής, τμημάτων Φυσικής καθώς και συναφών ειδικοτήτων.

     Για την επιλογή των φοιτητών θα ληφθούν υπ' όψη: ο βαθμός πτυχίου, οι βαθμοί σε επιλεγμένα προπτυχιακά μαθήματα, η γνώση αγγλικής γλώσσας, η επαγγελματική - ερευνητική εμπειρία στο αντικείμενο καθώς και η γενική εικόνα που θα εμφανίσει ο υποψήφιος σε προσωπική συνέντευξη. Τα μαθήματα θα είναι απογευματινές ώρες.

   Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν από τώρα έως και την 13η Ιουνίου 2014, στη Γραμματεία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε του Τ.Ε.Ι Κρήτης, Τ.Θ 1939, 71004 Ηράκλειο Κρήτης (είτε επί τόπου είτε ταχυδρομικά) τα παρακάτω:
  1. Αίτηση υποψηφιότητας σε τυποποιημένο έντυπο.
  2. Τίτλους σπουδών* και αναλυτική βαθμολογία νομίμως επικυρωμένα. (Αν οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από Α.Ε.Ι του εξωτερικού πρέπει να έχουν την αναγνώριση ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ).
  3. Πιστοποιητικό από τη Γραμματεία του Τμήματος αποφοίτησης (εφόσον είναι διαθέσιμο) στο οποίο να φαίνεται η σειρά αποφοίτησης ή η σειρά βαθμολογίας σε σχέση με τους υπόλοιπους απόφοιτους του Τμήματος για το ίδιο ακαδημαϊκό έτος.
  4. Βιογραφικό σημείωμα.
  5. Σύντομο κείμενο προθέσεων φοίτησης, στο οποίο πρέπει να αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους θα ήθελε κανείς να παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα καθώς και πως θεωρεί ότι θα τον βοηθήσει να επιτύχει τους επαγγελματικούς ή ακαδημαϊκούς του στόχους.
*αν κάποιος πρόκειται να αποφοιτήσει τον Ιούνιο, μπορεί να στείλει μόνο την αναλυτική βαθμολογία.

Για την ΕΕΤΕΜ Βοιωτίας
Το Γραφείο Τύπου 
Κορδοπάτης Σπύρος
Σανιδάς Χαράλαμπος
Φούφουλα Νίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: